Dwarsfluitlessen Heuvelrug

Dwarsfluitlessen op maat

Dwarsfluitles bij Sophia

 …Lesgeven is een kunst

Op zoek naar dwarsfluitles voor je kind, of ga je zelf dwarsfluitlessen nemen? Met individuele aandacht en in een ontspannen sfeer speel je de mooiste muziek uit de hele wereld. Een goede basistechniek, veel samenspelen, en aandacht voor expressie zijn de basis voor muziek maken met plezier.  

Leerzame lessen voor jong en oud

Je krijgt les van Sophia Plate, enthousiaste dwarsfluit lerares met veel geduld voor kinderen, jongeren en volwassenen. Door in te spelen op vragen, ideeën en verhalen van de leerlingen is geen les hetzelfde en wordt iedere les een feestje.

Het plezier ontdekken

Of je nu absolute beginner bent, of je de dwarsfluit weer wil oppakken, je gaat de muziek spelen, waar je blij van wordt! Ik help je, om op een leuke manier weer contact te maken met je dwarsfluit. Deze inspirerende privélessen zijn lessen geheel op maat.

In seizoen 2023-2024 zijn de dwarsfluitlessen op vrijdag middag en avond in het cultuurhuis Pléiade in Doorn.

Volwassenen kunnen ook lessen aan huis boeken in Driebergen en omgeving.

Informeer naar de actuele mogelijkheden en prijzen bij Sophia.

Proefles of proeflessenreeks

Maak een afspraak voor een vrijblijvend introductiegesprek/proefles voor een gereduceerd tarief met 10% korting. In de proefles speel je op een geleende dwarsfluit. Het is ook mogelijk, om een kennismakingspakket van vier lessen van 45 minuten af te spreken (lessen aan huis). Beginners kunnen bij een speciaalzaak voor blaasinstrumenten een dwarsfluit huren voor een periode van drie maanden met kooprecht.

Voor de proefles/proeflessen aan huis kan je contact opnemen met Sophia.

Uitvoering Cultuurhuis Doorn

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close