Dwarsfluitlessen Heuvelrug

Dwarsfluitlessen op maat voor volwassene

Leer dwarsfluit spelen bij Sophia! Of heb je misschien lang geleden dwarsfluit gespeeld, en wil je het weer oppakken? Ik help je, om op een leuke manier weer contact te maken met je dwarsfluit. Deze inspirerende privélessen zijn helemaal op maat.

In seizoen 2022-2023 zijn de dwarsfluitlessen in Driebergen voor volwassenen beschikbaar, die lessen aan huis willen boeken op dinsdag of vrijdag ochtend. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen bij Sophia.

Proefles of proeflessenreeks

Maak een afspraak voor een vrijblijvend introductiegesprek/proefles voor een gereduceerd tarief met 10% korting. In de proefles speel je op een geleende dwarsfluit. Het is ook mogelijk, om een kennismakingspakket van vier lessen van 45 minuten af te spreken (lessen aan huis). Beginners kunnen bij een speciaalzaak voor blaasinstrumenten een dwarsfluit huren voor een periode van drie maanden met kooprecht.

Voor de proefles/proeflessen aan huis kan je contact opnemen met Sophia.

Op vrijdag avond kunnen jong en oud bij Sophia lessen via de Heuvelrug Muziekschool in Doorn. Informeer naar tarieven en mogelijkheden via Heuvelrug Muziekschool in Doorn.

Uitvoering Cultuurhuis Doorn

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close